Slide1 image2 image3
v>
© 2023
barbelo mozgásközpont
9024 Győr, Mécs László u. 22/a Tel. :(20) 242 5559
Ormos Judit vagyok, a Barbelo Mozgásközpont megálmodója. Sportedző, személyi edző, pre- és rehabilitációs tréner, Mummy Tummy Trainer, 3D Yoga oktató. 2011 óta tartok csoportos edzéseket. Egy ismeretlen betegségnek köszönhetően indultam el a rehabilitáció irányába, és kezdtem foglalkozni rehabilitációs tréninggel és dinamikus jógával. Saját tapasztalatból adódóan éreztem, hogy mennyire szükséges és jótékony a mozgás mozgásszervi panaszok esetén. 24 órás gerinc, nyaki-gerinc és izomfájdalmam rövidesen enyhülni látszott az alkalmazott terápia hatására. Munkám során is sokféle panasszal, különböző helyzetekkel találkozom tinédzser kortól egészen a szépkorúakigés tudom, hogy milyen fontos és áldásos segítség a mozgás akár ülőmunkát végzők számára, akár kisebb sérüléssel (térd, váll, boka), ízületi problémákkal, hát-váll, illetve gerincbántalmakkal küzdő emberek számára. Az edzés jellegéből adódóan hosszú idő után arra a döntésre jutottam, hogy szeretném tevékenységemet nyugodt, családias légkörben végezni, ahol csak Mi számítunk. A Vendég, és az edző. Ezért 2018
szeptemberében megalkottam a Barbelo Mozgásközpontot. Alkottam, mert hosszú évek munkája, lépésről lépésre megvalósulni látszott, ahol kisebb számban csoportos órákat, nagyobb számban egyéni órákat (személyi edzés, rehabilitációs tréning, Mummy Tummy Training) tartok egyéni igényekre szabva. A Mozgásközpontban nem fontos milyen márkájú edzőruhát viselsz, hogy babával vagy gyerekkel érkezel, hogy hány éves vagy, a lényeg az, érezd jól magad és elégedetten távozz.
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video stb.) a Barbelo Mozgásközpont üzemeltetőjének előzetes, írásbeli engedélyével használható fel.
© 2023
barbelo mozgásközpont
9024 Győr, Mécs László u. 22/a Tel. :(20) 242 5559
Ormos Judit vagyok, a Barbelo Mozgásközpont megálmodója. Sportedző, személyi edző, pre- és rehabilitációs tréner, Mummy Tummy Trainer, 3D Yoga oktató. 2011 óta tartok csoportos edzéseket. Egy ismeretlen betegségnek köszönhetően indultam el a rehabilitáció irányába, és kezdtem foglalkozni
rehabilitációs tréninggel és dinamikus jógával. Saját tapasztalatból adódóan éreztem, hogy mennyire szükséges és jótékony a mozgás mozgásszervi panaszok esetén. 24 órás gerinc, nyaki-gerinc és izomfájdalmam rövidesen enyhülni látszott az alkalmazott terápia hatására. Munkám során is sokféle panasszal, különböző helyzetekkel találkozom tinédzser kortól egészen a szépkorúakigés tudom, hogy milyen fontos és áldásos segítség a mozgás akár ülőmunkát végzők számára, akár kisebb sérüléssel (térd, váll, boka), ízületi problémákkal, hát-váll, illetve gerincbántalmakkal küzdő emberek számára. Az edzés jellegéből adódóan hosszú idő után arra a döntésre jutottam, hogy szeretném tevékenységemet nyugodt, családias légkörben végezni, ahol csak Mi számítunk. A Vendég, és az edző. Ezért 2018 szeptemberében megalkottam a Barbelo Mozgásközpontot. Alkottam, mert hosszú évek munkája, lépésről lépésre megvalósulni látszott, ahol kisebb számban csoportos órákat, nagyobb számban egyéni órákat (személyi edzés, rehabilitációs tréning, Mummy Tummy Training) tartok egyéni igényekre szabva. A Mozgásközpontban nem fontos milyen márkájú edzőruhát viselsz, hogy babával vagy gyerekkel érkezel, hogy hány éves vagy, a lényeg az, érezd jól magad és elégedetten távozz.
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video stb.) a Barbelo Mozgásközpont üzemeltetőjének előzetes, írásbeli engedélyével használható fel.