KÖZPONTBAN AZ EGÉSZSÉG

Személyi edzés

- egyéni órák -

Személyi edzésen főként erőfejlesztéssel, erő- állóképesség fejlesztésével foglalkozunk, figyelembe véve a vendég adottságait. Nem a testépítés a cél, hanem az egészséges test megtartása, kialakítása, ahol az egyén izom disbalance-aiban felfedezett eltéréseit javítjuk a gyakorlatok által. Elsőként stabilizálunk, hogy ezáltal kapjunk egy olyan alapot, amelyre építhetünk. Ezt követően kezdjük el az erőfejlesztést, amely minden vendégnél egyénre szabott edzésterv alapján működik. Így érjük el együtt a kívánt változásokat.  

Neked ajánlom ezt az egyéni óratípust, ha: szeretnéd, hogy az edző csak rád figyeljen. Segítségre van szükséged az edzés során, mert bizonytalan vagy a gyakorlatok kivitelezésében. Szeretnél más óratípusokra járni, de előtte szeretnéd megtanulni a gyakorlatok helyes kivitelezését. Szeretnél mozogni, de kisebb sérülésed van, amivel egyedül nem mersz tornázni.

Személyi edzés - Páros edzés

- egyéni órák -

Nem szereted a nyüzsgést, nem akarsz konditerembe járni, mégsem szeretnél egyedül edzeni? Választhatod ezt az óratípust is. A vendégek nem mindig szeretnek másokkal edzeni. Szívesen jönnek csak a párjukkal, gyermekeikkel, barátnőjükkel…ha csak egy hozzád közel álló személlyel szeretnél edzeni, választatod a páros edzést. Célunk az egészség megőrzése, a jó közérzet megtartása. A páros edzés még az az óratípus, ahol annak ellenére, hogy ketten jöttök,  még figyelembe tudjuk venni az egyéni igényeiteket, amely a fejlődésetekhez vagy az izom disbalance helyreállításához szükséges. 

Nektek ajánlom ezt az óratípust, ha szeretnétek, hogy az edző csak rátok figyeljen, segítségre van szükségetek az edzés során, vagy szeretnétek egy teljes testet átmozgató órán részt venni.