KÖZPONTBAN AZ EGÉSZSÉG

Órarend

Barbelo Mozgásközpont Győrben

Hétfő

  • 17.15 Köredzés

Kedd

  • 10.00 Baba-mama torna
  • 17.00 Korrektív gerinc tréning

Szerda

  • 17.15 Köredzés

Egyéni foglalkozások

Egyéni óratípusokat azoknak a vendégeimnek hoztam létre, akiknél valamilyen speciális probléma áll fenn és fokozott figyelmet igényelnek az állapotuk miatt, ezért rehabilitációra és nagyobb odafigyelésre van szükségük.  Az egyéni órák alkalmával figyelembe tudom venni a vendég egyéni igényeit és az adott állapothoz képest tudom igazítani a megfelelő kezelést vagy tornát, így haladva szépen lépésről lépésre a javulás felé. Amennyiben tartós javulást érünk el, úgy lehetősége van a vendégnek a jólét megőrzése céljából továbbiakban egyéni órán részt venni, vagy bármelyik típusú csoportos órához csatlakozni.  

Csoportos órák

A csoportos órákat azoknak a vendégeimnek hoztam létre, akik szívesen tornáznak kis csoportban (4-6 fő), és ugyan vannak általános egészségi állapotot érintő problémáik, nem olyan mértékű, hogy kizárólagos figyelmet igényelnének. A csoportos órákon részt vehet bárki edzettségétől függetlenül. Részt vehetnek azok a vendégek is, akikkel az egyéni órák alkalmával megtanultuk speciális problémáikat kezelni, megtanultuk a helyes tartást, rögzültek a helyes mozgásminták és már csoportos óra keretén belül is tud figyelni az egyéni igényeire (adott esetben gyakorlatot módosítunk az ő állapotának megfelelően).
A kis csoportos órák lehetővé teszik, hogy figyelmet fordítsak a speciális igényekre, rövid instrukcióval lássam el a vendéget, azonban nem teszik lehetővé, hogy csak veled foglalkozzak.