KÖZPONTBAN AZ EGÉSZSÉG

Teremszabályzat

Kedves Vendégem!

Köszönöm, hogy ellátogattál a Barbelo Mozgásközpontba! Örülök, hogy itt vagy!

Ahhoz, hogy együttműködésünk zökkenőmentes legyen, kérlek, ismerkedj meg a Barbelo Mozgásközpont szabályzatával.

Kérlek, hogy a tisztaság megőrzésének érdekében az ajtóban vedd le a cipődet! Ahogy beléptek, baloldalon lesz a cipőtároló. Ahogy a terembe beérkeztek, legyetek szívesek vegyétek le a cipőtöket és tegyétek a cipőtartóra.  A Mozgásközpontban a legtöbben kisgyerekkel érkeznek, ezért különösen fontos a tisztaság megőrzése. Kérlek, hogy amennyiben váltócipőt, sportcipőt hozol az edzésre, ügyelj arra, hogy a cipő talpa tiszta legyen, ezzel segítve az itt dolgozók munkáját és megtisztelve az utánad érkezőket, hogy ugyanolyan tiszta környezetben élvezhessék a mozgás örömét.

Ha gyermekeddel érkezel, kérlek, gondoskodj számukra is váltócipőről, vagy vastagabb kis zokniról.

Légy tekintettel másokra! A Mozgásközpont egy légtérből áll, így hosszabb idejű várakozásra nem alkalmas. Az ajtó utcafronti, a legtöbb esetben zárva találod. Főként, ha egyéni jóga óra, vagy meditáció zajlik, kezeléseket/masszázst végzek. Óra előtt 5 perccel legkésőbb nyitom az ajtót és el tudod foglalni a helyed a teremben. Ezzel az idővel kalkulálj majd érkezéskor. Ha előbb érkezel, kint kell várakoznod! Ha a teremben óra zajlik, a terem ajtót mégis nyitva találod, oxigént cserélünk. Kint várj kérlek, az órád megkezdéséig türelemmel.

Ha a Mozgásközpont területén bármire szükséged van, vagy azt veszed észre, hogy elfogyott, elromlott, kérlek, jelezd az oktatónak.

A Mozgásközpontban találsz hulladékgyűjtő edényeket, kérlek, a szemetet az edénybe dobd el.

A Mozgásközpont befogadóképessége korlátozott, ezért kérlek, a táskád, vagy az órára nem szükséges holmikat a kijelölt polcokon helyezd el!

A Mozgásközpont területe biztonságos, így a dolgaid és te magad is biztonságban vagy, amíg itt töltöd az időt.

Az órára kényelmes ruhát (melegítő, rövidnadrág, póló) viselj, amiben kényelmesen, jól érzed magad.

Hozz magaddal törölközőt és igény szerint vizet. A Mozgásközpontban mindig van pohár, csapvíz, bármikor kisegítelek

Ha bármilyen egészségügyi problémád van, kérlek, minden esetben jelezd az oktatónak!