KÖZPONTBAN AZ EGÉSZSÉG

Fiatalító arcmasszázs

- workshop -

Annyi komoly témával, regenerációval foglalkozom, minden testrészünket átmozgatjuk, tornáztatjuk, miért pont az arcizmaink maradnának ki a tornából? Jöjjön egy kis lazuló workshop:

A workshopon elsajátított arctorna azt a célt szolgálja, hogy a különböző technikák segítségével átmozgassuk arcizmainkat, ezzel serkentjük az izmok vérellátását, felfrissítve arcbőrünket és nyoma sem marad a sápad, fáradt arcnak, amit a mindennapi stressz okoz. 

A speciális mozdulatok során visszaadjuk arcizmaink feszességét, javítjuk bőrünk állapotát, élénkítjük vérkeringését, amely fiatalítja, ránctalanítja, teltebbé, egészségesebbé teszi arcbőrünket.

A workshopra semmilyen eszközt nem kell magaddal hoznod, jegyzetet, otthoni útmutatót, az önmasszázshoz szükséges eszközöket én biztosítom. 

A workshop kb. 2 órát vesz igénybe, amely időtartam alatt kis elméleti háttér mellett gyakoroljuk az arcunk masszírozását, tornáztatását, hogy otthon be tudd építeni a napi 5 perces rutinodba. 

Jelentkezni a https://barbelo-mozgaskozpont.salonic.hu/ oldalon tudsz a Szolgáltatások/Arctorna, Fiatalító arcmasszázs – workshop, Időpontfoglalás részre kattintva.