KÖZPONTBAN AZ EGÉSZSÉG

Bejelentkezés

Kedves Vendégem!

Szeretnélek tájékoztatni, hogy a foglalkozásokra a bejelentkezés minden esetben (egyéni és csoportos órákra egyaránt) szükséges!

CSOPORTOS ÓRÁK ESETÉBEN A BEJELENTKEZÉS A SALONIC RENDSZEREN KERESZTÜL MŰKÖDIK!

Bejelentkezni az alábbi linken tudtok: https://barbelo-mozgaskozpont.salonic.hu/

Bejelentkezés menete: Rákattintasz a fenti linkre, majd a foglalás megkezdése/óra kiválasztása menüponttal kiválasztod az órát és rámész az időpont foglalására. (Ne felejtsd el telefonon jobbra elhúzni a képernyőt, mert ott is megbújhatnak meghirdetett órák)

A csoportos órákra való foglalás kizárólag a rendszeren keresztül történik!

Kérlek, figyelj arra, hogy a

 • dinamikus jóga
 • baba-mama torna
 • köredzés
 • korrektív gerinc tréning, 
 • jóga – Nórával mind- mind a salonic rendszeren keresztül bejelentkezős!

EGYÉNI ÓRÁK ESETÉBEN, úgy mint a

 • Pre- és rehabilitációs tréning (sportrehabilitáció)
 • személyi edzés
 • személyi edzés – páros edzés
 • szétnyílt hasizom regenerációja (Mummy Tummy Training)
 • kismama torna – szülés előtti és utáni rehabilitáció
 • manuális terápiák: masszázs/fascia kezelés, hegkezelés, kinesio tape felhelyezése, viscerál kezelés

bejelentkezés alapján történik a Barbelo Mozgásközpont – központban az egészség facebook messengerén, vagy a mail@barbelomozgaskozpont.hu e-mail címen egyéni egyeztetés alapján.

Be- ill. lejelentkezések szabályai

Bejelentkezés
A terem befogadóképessége miatt és a könnyebb tervezhetőség érdekében kérlek, a kiszemelt órára az óra megkezdése előtt 24 órával jelezd részvételi szándékod!

A csoportos órák esetében a foglalásnál a salonic bejelentkezős rendszer csak arra az órára enged jelentkezni, aminél még nem telt el a 24 óra. Ellenkező esetben a „Már nem foglalható” kiírást látod.

Lemondás
Rohanó világunkban bármi közbe jöhet. Előfordulhat, hogy sűrű teendőid, vagy egy váratlan helyzet miatt vissza kell mondanod az edzést. A váratlan helyzetekre nyilván nem tudunk felkészülni, de ha van rá lehetőséged, kérlek, jelezd időben lemondásod.

A lemondás csoportos és egyéni óra esetében is legkésőbb az óra kezdését megelőző 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben az óra díja felszámolásra kerül. Amennyiben bérlettel rendelkezel, lehúzom a bérletedből, ha alkalmat fizetsz, a következő alkalommal szükséges rendezned az elmaradt óra számláját. Amennyiben az elmaradt alkalom nem kerül megtérítésre, úgy sajnos nem áll módomban több időpontot kiadni.

A csoportos órák lemondásának esetében a Salonic bejelentkezős rendszerben automatikusan tudod törölni magad szintén 24 órán belül. 24 órán túl, már csak én tudlak törölni a rendszerből. 2 alkalom 24 órán túli törlés esetén a rendszer automatikusan tiltólistára tesz és nem tudsz többet helyet foglalni a csoportos órákra! Kérlek, erre figyelj!